Som restauratør kan det dog være svært at vide, om der er risici forbundet med at servere friskplukkede vilde urter som gråbynke, guldnælde og hvidmelet gåsefod, lyder det fra Miljø- og Fødevareministeriet. Derfor skal der nu laves en liste med en række af de urter, der er helt sikre at spise.
Samfund - Miljø - Energi - Socialt - Innovation - Lykke - Velvære - Sundhed
mandag den 26. juni 2017
Fødevarestyrelsen laver liste over spiselige vilde urter
Mange danske restauranter bruger vilde urter i maden.
Som restauratør kan det dog være svært at vide, om der er risici forbundet med at servere friskplukkede vilde urter som gråbynke, guldnælde og hvidmelet gåsefod, lyder det fra Miljø- og Fødevareministeriet. Derfor skal der nu laves en liste med en række af de urter, der er helt sikre at spise.
Som restauratør kan det dog være svært at vide, om der er risici forbundet med at servere friskplukkede vilde urter som gråbynke, guldnælde og hvidmelet gåsefod, lyder det fra Miljø- og Fødevareministeriet. Derfor skal der nu laves en liste med en række af de urter, der er helt sikre at spise.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar